Nieuwe cursussen Frans bij Alliance Française

alliancefrancaise_zpsa6174052De Alliance Française van Zwolle organiseert op 10 en op 15 september 2014 open avonden. Belangstellen voor cursussen Frans kunnen zich laten informeren over en oriënteren op het cursusaanbod van het aankomend seizoen en tevens hun niveau laten bepalen.

Wie (beter) Frans wil leren spreken is welkom van 19.00 tot 21.00 uur aan de Bagijnesingel 6, dat is in het Deltion Sprint Lyceum in Zwolle.

De Alliance Française geeft cursussen voor echte beginners tot aan een groep voor “cracks”. Er zijn zowel overdag als ’s avonds cursussen en een groeiend aantal liefhebbers weet de Alliance te vinden voor de conversatiegroepen, oftewel de “Cercles des Amis”. De nieuwste cursus is Frans zingen onder de naam “Si on chantait”.

Door het ruime aanbod kan het mogelijk lastig zijn om de juiste cursus te vinden. Vandaar dat er op de Open Avonden een test gedaan kan worden. Daarmee wordt het niveau bepaald en komt er een gedegen advies uit. Deze test is gratis en geheel vrijblijvend.

Al jaren geeft de Alliance Française in Zwolle lessen Frans. De sterke punten van de Alliance Française zijn: werken in kleine groepjes van 7 tot 12 personen; oefenen in gesproken Frans; het aanbieden van de combinatie taal en cultuur. De cursussen worden gegeven in Zwolle, Ommen en in Dronten.

Vooraf opgeven voor het bezoeken van een Open Avond is niet nodig. Voor vragen kan men terecht per E-mail: zwolle.cursus@alliance-francaise.nl of even bellen: 038-453 95 13.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/01/nieuwe-cursussen-frans-bij-alliance-francaise/21028/