Bruisweken 2014

BuroBruisweken_zpsd61314a1De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor studerend Zwolle. Het is de perfecte manier om kennis te maken met alles wat jouw studentenstad te bieden heeft. En je leert direct een hoop nieuwe medestudenten kennen.

Tijdens de Bruisweken staat Zwolle drie weken lang in het teken van introductieactiviteiten. Hoogtepunten zijn: de driedaagse Hbo Bruisweek met het Bruisconcert, de Mbo Bruisdag en een keur aan verenigingsintroducties, evenementen, en nog veel meer.

In 2014 gaan de Bruisweken van start met het driedaagse Hbo Bruisweek programma op 20 t/m 22 augustus. Donderdag 21 augustus vindt in de avond het befaamde Bruisconcert plaats, een gratis live concert voor de stad met in het verleden artiesten als Handsome Poets, Alain Clark, Kensington en de Staat. De Mbo Bruisdag vind dit jaar gelijktijdig met de Hbo Bruisweek plaats op donderdag 21 augustus. Uiteraard zijn er gedurende de Bruisweken nog veel meer activiteiten en evenementen!

Terugblik Bruisweken 2013
Met trots kunnen we terugkijken op de succesvolle hbo-introductie van 2013. Het introductieprogramma stond vol van activiteiten, workshops, toffe feestjes en optredens. Tijdens de befaamde kroegentocht werden de tofste kroegen van Zwolle aangedaan en op de donderdagavond lieten o.a. Handsome Poets en The Dirty Daddies het muzikale geweld losbarsten op het Rodetorenplein. De hbo-introductie kon rekenen op 30% meer aanmeldingen ten opzichte van het debuut in 2012.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/07/bruisweken-2014/21083/