Stef Classens geeft concert in Hedon

Hedon 2014 TnStef Classens is 28 juli uitgeroepen tot de winnaar van het VARA-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2014. Tijdens de live-finale vanuit het Paard van Troje in Den Haag zong Stef het nummer She Will Help You Out.

De jury, bestaande uit Giel Beelen, Sanne Hans, Eric Corton, Jacqueline Govaert, Chef’Special en Paul Rabbering, spraken allemaal vol lof over Stef. Sanne: ‘Ik heb een zwak voor Stef, wat hij ook uitpoept het maakt niet uit’.

Giel: ‘Uiteindelijk heb ik gekozen voor de singer-songwriter die de afgelopen tijd echt de beste liedjes heeft geschreven en waarvan ik denk dat het nu zijn tijd is om te vlammen. Stef is een fantastische zanger, hij pakt ons steeds weer in!’ Winnaar Stef: ‘Ik was al heel blij met deze kans om mee te doen aan dit programma. Ik ben heel blij dat ik al deze mooie artiesten heb mogen ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken!’

Stef wint met deze titel optredens op onder anderen het grootste festival van Europa Sziget, het nieuwe singer songwriter-festival The Brave, een podiumplek volgend jaar op Altersonic Noorderslag en spelen in het voorprogramma van de clubtour van Jacqueline Govaert, donderdag 6 november. Dit alles om een glanzende start te geven aan een hopelijk succesvolle carrière.

Vrijdag 10 oktober doet de Beste Singer-Songwriter van Nederland Tour 2014, waarin alle zes de finalisten optreden, Hedon aan. Klik hier voor tickets. 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/07/stef-classens-geeft-concert-in-hedon/21074/