Wapen voor een betere buurt

Resto VanHarte TnMet deze advertentie dingt Resto VanHarte mee naar de NRC Charity Awards. Onder de stemmers wordt driemaal (willekeurig) een digitaal abonnement van 6 maanden op nrc.next of NRC Handelsblad verloot. De winnaars worden uiterlijk 4 weken na afloop van de actieperiode per e-mail op de hoogte gebracht.

Opmerkelijk vind ik dat er gekozen is voor een keukenmes. Met de titel ‘Wapen voor een betere buurt’. Geen idee of dit een agressieve reactie veroorzaakt of juist aanzet om de reclame te gaan lezen. Dat de reclame opvalt dat is zeker. Deze organisatie wil graag vrijwilligers aantrekken om de buurtrestaurants verspreid over het hele land te gaan runnen. In onze wijk is er in De Terp Resto van Harte Zwolle op de maandag- en woensdagavond.

reclamerestovanharte_zps6ccb4540

Credits voor de uiting
Bureau: BBK/Door Vriendschap Sterker. Concept: Marc den Hertog, Marco Sluijter. Copy: Marc den Hertog. Art: Hans Goedicke. Vormgeving Ingrid Jongens, Arin Issa. De mogelijkheid om te stemmen op deze reclame kan op http://www.nrccharityawards.nl/resto-vanharte/

Beschrijving organisatie Resto VanHarte
Resto VanHarte is een keten van 34 sociale buurtrestaurants verspreid over het hele land. Waar iedereen kan aanschuiven voor een lekkere, gezonde en betaalbare drie gangen maaltijd.

Door mensen met verschillende achtergronden samen te laten koken en eten, komen zij in contact met elkaar, hun buurt en hun eigen mogelijkheden. Resto VanHarte is een initiatief van stichting VanHarte die ontmoetingen tussen mensen tot stand brengt. Naast de sociale buurtrestaurants zijn er pop-up Resto’s en KinderResto’s.

Kenmerkend voor de maaltijden
Zij gebruiken uitsluitend verse groenten. Regelmatig staat er vis op het menu. Vegetarisch menu kunt u bij het reserveren aangeven. Zij serveren diervriendelijk geslacht halal vlees.

Resto VanHarte Zwolle is er op maandag- en woensdagavond. De keuken is open om 17.30 uur en men kan eten om 18.00 uur. De locatie is in De Terp, Radewijnsstraat 1, 8022 BG Zwolle. Reserveren kan telefonisch op 0900-900 30 30 tussen 09.00 en 12.30 uur (kost 50 eurocent per minuut).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/08/wapen-voor-een-betere-buurt/21086/