Tweedehands fietsenmarkt bij Gait Rigter

Gait Rigter TnBij fietsenwinkel Gait Rigter aan de Rembrandtlaan wordt op zaterdag 16 augustus van 07.00 tot 17.00 uur weer de traditionele tweedehands fietsenmarkt gehouden. Schrijft De Swollenaer op maandag 11 augustus 2014. 

“We zien dat steeds meer mensen een tweedehands fiets kopen, in plaats van een nieuwe”, weet Adri-Jan Rigter. “Voor hen is de fietsenmarkt een uitgelezen mogelijkheid om een geschikte tweewieler uit te zoeken.” In totaal staan er tweehonderd gunstig geprijsde fietsen klaar, evenals zo’n vijftig kinderfietsen. Als het weer slecht is, staan de tweewielers overzichtelijk in de winkel opgesteld. “De fietsen zijn allemaal technisch in orde”, zegt Rigter.

“De werkplaats is de hele dag open, dus als er toch kleine mankementen zijn, proberen we die direct te verhelpen. Op fietsen van boven de 250 euro geven we zes maanden technische garantie.” Zoals klanten van Gait Rigter gewend zijn, wordt er van de fietsenmarkt een feestje gemaakt. Er zijn lekkernijen als ijsjes en popcorn en kinderen kunnen zich laten schminken. Ondertussen kan men lekker rustig rondkijken. De fietsenmarkt betekent tevens het begin van de opruiming.

Fietsenmarkt_zpsa5d04e06

“We willen graag weer ruimte maken voor nieuwe modellen, waarvan een aantal overigens al binnen is”, zegt Rigter. “Dat betekent dus dat veel fietsen van een vorig modeljaar ook gunstig zijn geprijsd.”

www.gaitrigter.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/13/tweedehands-fietsenmarkt-bij-gait-rigter/21134/