Nieuwe Horeca Coördinator bij Resto VanHarte

Henk KuipersResto VanHarte in de Terp krijgt per vandaag een nieuwe Horeca Coördinator: Henk Kuipers. De heer Kuipers was hiervoor twee jaar werkzaam bij Resto VanHarte Leeuwarden.

“Ik heb er erg veel zin in om samen met mijn nieuwe collega Cora, de vrijwilligers en alle mensen die Resto VanHarte een warm hart toedragen er de komende jaren wat moois van te gaan maken! Ik zie uit naar de samenwerking en hoop jullie graag allemaal te ontmoeten.”

Ook komt het buurtrestaurant per direct met een wekelijkse nieuwsbrief waar alle activiteiten en maaltijden vermeld worden. Abonneren kan op Resto VanHarte Zwolle. Vanavond 18 augustus bestaat het menu uit: paprikasoep met bieslook en een quenelle van crème fraiche, Indiase curry met kippendij en appeltjes, notenrijst en komkommersalade en een fruitsalade. Op woensdag 20 augustus als vooraf een wrap met kruidenkaas, nootjes, sla en frambozendressing.

ZwolleDoet bij Resto VanHarte 010

Daarnaast wordt er een bonenschotel met guacamole dip, gele rijst, gemengde sla en tortillachips geserveerd. Het dessert bestaat uit kwark met een mangocoulis. Reserveren voor de maaltijden kan op http://resto.annie.nl/. In onderstaand filmpje legt Cora Straatman op een bijzondere wijze het concept van Resto van Harte uit:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/18/nieuwe-horeca-coordinator-bij-resto-vanharte/21406/