Vlasakkers start nieuw seizoen met kleine wijzigingen

Wijkcentrum de Vlasakkers ug 2014De zomervakantie is voorbij en met het begin van een nieuw schooljaar start ook het nieuwe seizoen in de Vlasakkers. Vanmiddag ontvangt Rinka Bouma u graag op de 45 plus kaartclub, dat om half twee begint.

Het wekelijkse programma blijft in grote lijnen hetzelfde, op een paar kleine wijzigingen na. Elke maandag- en donderdagmorgen zijn de vertrouwde koffie ochtenden met gastvrouw Betty de Jong.

Dit jaar houdt Pauropus op deze dagen van 09:00 tot 10:00 uur een inloop en gesprekken voor het project wijkgericht werken Diezerpoort.

Het baby weegspreekuur verhuist van de donderdag naar de maandagmorgen. Vanaf maandag 25 augustus houdt Arnica van Est haar inloopspreekuur van het consultatiebureau tussen 11:00 en 12:00 uur.

Wijkcentrum de Vlasakkers 2014-08-19 web

Wijkvereniging De Vlasakkers organiseert met ingang van 20 augustus iedere woensdagmorgen van half tien tot elf uur een koffiebingo. De eerste avondbingo staat gepland op vrijdag 5 september aanstaande.

Alle wekelijkse en tweewekelijkse activiteiten van Wijkvereniging De Vlasakkers en Travers Welzijn, die in wijkcentrum de Vlasakkers plaatsvinden, staan in de vaste agenda op de website van de Vlasakkers. Andere activiteiten zoals Halloween, Sinterklaasfeest en dergelijke worden los in de agenda vermeld!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/19/vlasakkers-start-nieuw-seizoen-met-kleine-wijzigingen/21436/