Jeugdland Dieze en Indische Buurt in één filmpje

Huttenbouwen TnIn Diezerpoort vindt Jeugdland op twee locaties plaats, in Dieze en in de Indische Buurt. Wij hebben het bouwen van ‘De Buurtcamping’ in het Larixparkje en het huttendorp in het Wilde Westen bij de Vlasakkers samengevoegd in één filmpje. Geniet van het enthousiasme van alle kinderen die meedoen!

Het is al weer twee jaar geleden dat beide buurten samenwerkten aan Jeugdland Diezerpoort in Park de Hogenkamp. Dit jaar houdt de Indische Buurt voor het eerst de zomeractiviteit op eigen terrein en is jeugdland Dieze verhuisd naar het Larixparkje. Het brengt jeugdland dichter bij de bewoners, met meer deelnemende kinderen en vrijwilligers als gevolg.

Mark van de Worp maakte voor Wijkkrant Diezerpoorter een filmpje waarin jeugdland Dieze ‘De Buurtcamping‘ en jeugdland ‘Indische Buurt in het Wilde Westen‘ nog één keer samenkomen. Het is een leuke video, waarin kinderen duidelijk laten weten wat ze van jeugdland vinden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/23/jeugdland-dieze-en-indische-buurt-in-een-filmpje/21479/