Support Your Locals steunt dak- en thuislozen

Club Karma TnSupport Your Locals is de ondertitel van de derde editie van Club Karma. Donderdag 2 oktober presenteren poppodium Hedon en Buro Ruis met Great Minds (DR. Moon, Jiggy Djé, Sticks & Winne), Typhoon, Freez, Rico & A.R.T. en Bertolf een ongekend sterke line-up die het beste uit de stad vertegenwoordigt.

Per verkocht ticket gaat gegarandeerd de helft van de opbrengt naar het jaarlijks kerstdiner voor dak- en thuislozen in Zwolle. Allemaal om het bewustzijn te vergroten dat een dakloos leven geen ‘ver-van-je-bed-show’ is.

Voor slechts tien euro maak je een avond mee die je lang bij zal blijven. Naast de liveoptredens krijg je het boek ‘Straat, Woord, Beeld’ met inspirerende teksten van Sticks en foto’s van Kinza Ferjani. De teksten worden meegeleverd op cd (geproduceerd door A.R.T.).

Dit boek schetst een realistisch beeld van een dakloos leven in Zwolle. Op deze manier willen Hedon en Buro Ruis inspireren om samen bij te dragen aan een nog mooiere samenleving. Een tientje welbesteed, want gegarandeerd de helft van de opbrengst van jouw gekochte ticket gaat naar het jaarlijkse kerstdiner voor dak- en thuislozen in Zwolle.

Topbillin Greatminds

Great Minds

CLUB KARMA: SUPPORT YOUR LOCALS
GREAT MINDS (DR. MOON / JIGGY DJÉ / STICKS / WINNE) – RICO & A.R.T. – TYPHOON – FREEZ – BERTOLF

Locatie: Poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle
Wanneer: zondag 2 oktober 2014
Aanvang: 20:30 uur, de zaal is open vanaf acht uur

Kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en de avondkassa van Hedon.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/08/31/support-your-locals-steunt-dak-en-thuislozen/21564/