Kick-off van de Boom-Battle aan de Rembrandtlaan

creatieve-werkplaats-29Een boom voor je huis waarbij de grond rondom de boom een verzamelplek is voor zwerfafval, hondenpoep, vuilniszakken en fietsen. Herkenbaar? Dat kan veel leuker! Vandaar dat de Creatieve Coöperatie met steun van vrijwilligers, DeltaWonen en de Gemeente Zwolle een wedstrijd organiseert om de ‘boomtuintjes’, ook wel boomspiegels genoemd, (het stukje grond rondom een boom in openbare ruimtes) in Zwolle aan te pakken.

Op zaterdag 13 september 2014 vindt de kick-off van de Boom-Battle plaats in de Rembrandtlaan. De kick-off is de start van deze wedstrijd die in heel Zwolle zal gaan plaatsvinden. Op deze dag gaan bewoners van de Rembrandtlaan onder professionele begeleiding aan de slag met de boomspiegels in deze straat. Niemand minder dan tuinontwerper Harry Pierik neemt de bewoners mee in de do’s & don’ts aan de hand van diverse voorbeelden.

Door deze kick-off kunnen de inwoners van Zwolle een indruk krijgen van wat de mogelijkheden zijn met een boomspiegel en wat het doet voor het straatbeeld en de saamhorigheid. Het is de bedoeling je daarna zelf aan de slag gaat!

safe_image

Vanaf 1 september 2015 kan er via Facebook gestemd worden op alle inzendingen, de meest populaire worden bezocht en beoordeelt door een bekende Zwolse (vak)jury en maken kans op De hoofdprijs; een straatbarbeque t.w.v. €750, -. Meer informatie via boom-battle@creatievecooperatie.nl of kijk op www.creatievecooperatiezwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/02/kick-off-van-de-boom-battle-aan-de-rembrandtlaan/21657/