Nieuwe editie HanZup

Hanzup logo(creatieve coorporatie)aiIn de Creatieve Coöperatie Zwolle is op vrijdag 26 september vanaf 13.30 uur een nieuwe editie van HanZup, een co-creatiesessie voor creatieve ondernemers.

Per sessie krijgen drie opdrachtgevers de gelegenheid een vraagstuk – waarvoor zij een oplossing zoeken – te presenteren aan ondernemers in de creatieve industrie. In kleine teams van ongeveer drie ondernemers wordt een antwoord gezocht en gegeven. Aan het eind van de sessie kiest iedere opdrachtgever de voor hem beste oplossing en verstrekt daarmee aan het gelegenheidsteam een opdracht van zo’n 2.500 euro om de oplossing uit te voeren.

Tijdens de zesde editie is Waterschap Groot Salland één van de opdrachtgevers. De uitdaging? Ontwikkel een campagnestrategie voor de Waterschap verkiezingen in 2015. De campagne bevat een aantal concrete middelen/activiteiten waardoor verkiezingen en waterthema’s gaan leven in ‘the hearts and minds’ van de inwoners van West-Overijssel.

Naast Waterschap Groot Salland staan nog twee andere opdrachtgevers centraal. Binnenkort presenteren de opdrachtgevers hun videoboodschap via een mailing.

De entree voor deze HanZup is gratis. Aanmelden is wel vereist, want er kunnen maximaal vijftig mensen deelnemen en vol is vol. Opgeven kan via info@creatievecooperatie.nl.

Meer informatie over de opdrachten voor de editie van 26 september komt binnenkort op de website van Creatieve Coöperatie Zwolle: www.creatievecooperatiezwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/09/nieuwe-editie-hanzup-2/21721/