Indische Buurt speelt volleybaltoernooi op Burendag

Burendag BBQ 2012 ugDe Indische Buurt viert dit jaar een sportieve Burendag met drie activiteiten waar bewegen centraal staat. Wijkvereniging De Vlasakkers en Travers Welzijn organiseren zaterdag 27 september vanaf 13:00 uur een buurtvolleybaltoernooi op het Bali sportveld aan de Bankastraat.

Naast deze hoofdactiviteit is er een pannakooi en een springkussen voor de kinderen. Bovendien kunnen kinderen zich de hele dag laten schminken. De Burendag wordt afgesloten met een gezellige buurtbarbecue voor alle sporters, supporters en iedereen die een vorkje wil meeprikken.

Wil je meedoen aan het volleybaltoernooi, geef je dan vóór 25 september op bij Jolanda de Jong (via jolanda.dejong@home.nl) of bij Helga van den Berg (via het jeugdhonk in de Vlasakkers). Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen en je mag zelf een team vormen van zes personen. Van de bewoners of jongeren die zich individueel opgeven vormt de organisatie één of meerdere teams. Het is de bedoeling dat elk volleybalteam gemend is, dus vrouwen, mannen, jong en oud lekker door elkaar gemixt.

Buurtbarbecue
De Burendag wordt afgesloten met een gezellige buurtbarbecue. Hoe laat deze begint is afhankelijk van de sportactiviteiten, we kunnen dus geen exacte tijd noemen. Voor de buurtbarbecue wordt wel een eigen bijdrage gevraagd van vijf euro per persoon. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar betaald u twee euro vijftig en kinderen onder de vier jaar is het eten gratis.

Voor de barbecue kunt u zich tot 19 september opgeven bij Jolanda de Jong of Helga van den Berg. Bij de opgave moet u direct betalen!

Burendag Indische Buurt Poster 27-09-2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/10/indische-buurt-speelt-volleybaltoernooi-op-burendag/21791/