Beweeg en dans je mee?!

logo beweeg en dans je meeIn Dagcentrum De Molenkamp aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle worden beweeg- en danslessen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf (18 jaar) gegeven. De lessen sluiten aan bij bewegingen die de cursisten zelf kunnen maken.

Bij “Beweeg en Dans je Mee?!” beweeg je in een veilige omgeving en een kleine groep. We sluiten aan bij jouw mogelijkheden. Je beweegt op jouw unieke wijze. Hoe je dit doet is niet belangrijk; mooi of lelijk bestaat niet. Je ontdekt meer en nieuwe bewegingen.

Je beweegt en danst op je eigen muziek of die van anderen. Je merkt dat je er plezier in krijgt en dat je danst vanuit je gevoel.

Centraal staan:
-plezier hebben in bewegen
-ontwikkelen van het lichaamsbewustzijn
-bevorderen van lichamelijke flexibiliteit en conditie
-bevorderen van contact met elkaar middels bewegen en dans
-vergroten van het zelfvertrouwen
Agnes Schrijver en Johannes Miedema hebben beiden ruime ervaring in de zorg, met mensen met een verstandelijke beperking. Beiden zijn docent dansimprovisatie.

Extra
Ook verzorgen wij op aanvraag workshops in groepsverband “Beweeg en Dans je mee?!” op locatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Voor vragen en opgave:
Agnes Schrijver agnesschrijver@gmail.com
Johannes Miedema johannesmiedema@home.nl

Belangstellenden zijn welkom vanaf donderdagavond 25 september tot en met 11 december vanaf 19.00 tot 20.30 uur.
De prijs is 5 euro per keer of 50 euro voor alle 12 avonden. Voor informatie en opgave moet u zijn bij Johannes Miedema 06-20 37 77 60, www.facebook.com/beweegendansjemee

Beweeg en dans je mee

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/11/beweeg-en-dans-je-mee/21786/