Surajit Das opent met muziek nieuwe yoga lessen

Yogatn_zpsc4a6c3dcEen of meer keren per jaar bestaat er een gelegenheid om te geraken in Oosterse sferen. Om het nieuwe yogaseizoen bij Studio Yoga in te luiden, is er gekozen voor een gratis live concert van de Indiase sitar- (Indiaas snaarinstrument)speler Surajit Das met zijn vaste tabla- (Indiaas trommelinstrument)begeleider daarbij. Dit concert is waarschijnlijk al het vijfde concert wat Studio Yoga in haar bestaan heeft gehouden. Het concert is op zondag 14 september, belangstellenden zijn welkom vanaf 15.00 uur in het Hobbemahuis aan de Hobbemastraat 6 in Dieze het Noorden.

Voor het concert begint, zal Carolyn van de Wijngaert een korte presentatie geven over de yogalessen die je bij Studio Yoga kunt volgen. Vervolgens zal Michel Wielink informatie geven over de Mindfullness-trainingen. Daarna zal het concert van ongeveer een uur, gegeven worden door Surajit Das. Surajit Das zal raga’s, Indiase klassieke muziek, ten gehore brengen. Deze muziek is gebaseerd op improvisatie. Luisteraars mogen daarbij zelf beslissen of ze daar ontspannen bij willen liggen of zitten.

Aanstaande maandag zullen de proeflessen yoga starten. Meer informatie kunt u vinden op de site www.yogazwolle.nl en informatie kunt u inwinnen op telefoonnummer 06-30 76 39 38. Daar kunt u zich natuurlijk ook opgeven voor de nieuwe cursussen.

In de Diezerpoorter zijn er meer artikelen over Studio Yoga in het verleden geplaatst.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/11/surajit-das-opent-met-muziek-nieuwe-yoga-lessen/21795/