Dommerholt opent officieel in oud KvK-pand

Logo Dommerholt (nieuw)Dommerholt Advocaten is donderdagmiddag 11 september van 16.00 tot 19.00 uur feestelijk en officieel geopend in Zwolle. Het van oorsprong Zwolse advocatenkantoor – met inmiddels ook vestigingen in Apeldoorn, Heerenveen, Assen en Groningen – was sinds 1976 gevestigd in de Zwolse binnenstad.

Dit voorjaar verhuisde Dommerholt Advocaten naar het pand van de Kamer van Koophandel aan de Govert Flinckstraat. Het nieuwe kantoorpand is geopend met optredens van studenten van ArtEZ conservatorium en het educatieve jeugdtheater The Young Ones. Sprekers bij de opening waren burgemeester Henk Jan Meijer en Hans Dommerholt.

Opening Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten: Uitgesproken Ondernemend
Dommerholt Advocaten is het full-service advocatenkantoor van Noordoost-Nederland dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Met meer dan 45 advocaten heeft Dommerholt alle juridische specialismen in huis om u als ondernemer of bestuurder zo goed mogelijk bij te staan. Dankzij het complete dienstenpakket zijn wij zowel voor zakelijke als privékwesties de laagdrempelige en betrokken partner op wie u mag rekenen.

Met kantoren in Apeldoorn, Zwolle, Assen, Heerenveen en Groningen zijn onze gedreven advocaten voor u altijd dichtbij. Voor een korte vraag tussendoor, waarvan u voor de zekerheid even het antwoord wilt weten. Of voor een compleet adviestraject, zoals bij een bedrijfsovername of reorganisatie, waarin deskundigheid, snelheid en uitgebreide ervaring van essentieel belang zijn.

Meer informatie over Dommerholt Advocaten Zwolle, kunt u krijgen op telefoonnummer (038) 427 20 20 en de website www.dommerholt.nl

Officiële opening van burgemeester Henk Jan Meijer en Hans Dommerholt

Officiële opening van burgemeester Henk Jan Meijer en Hans Dommerholt

Optreden The Young Ones

Optreden The Young Ones

TYOoptreden2_zps15ac288eTYOoptreden3_zpsb0c8beab

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/14/dommerholt-opent-officieel-in-oud-kvk-pand/21807/