Paul de Munnik brengt eerbetoon aan Neil Diamond in Hedon

Hedon 2014 TnPaul de Munnik gaat zijn hart achterna. De zanger, bekend van het duo Acda en De Munnik zingt dit najaar in ‘Tribute to Neil Diamond’ het repertoire van de Amerikaanse singer-songwriter en brengt hiermee een bijzonder eerbetoon aan een van zijn favoriete zangers. Vrijdag 19 september treedt De Munnik op in Zwols poppodium Hedon. De zaal gaat open 19.30 uur en de aanvang is 20.30 uur. De entree bedraagt € 21,50.

Neil Diamond heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht en dankzij classic hits als ‘Sweet Caroline’, ‘Song Sung Blue’, ‘Beautiful Noise’ en vele andere, wordt hij ook wel als DE popartiest van de jaren ‘70 beschouwd. De afgelopen jaren zijn zijn songs gebruikt in films (‘Girl, you’ll be a woman soon’ in Pulp Fiction en ‘I’m a Believer’ in Shrek) en door talloze artiesten gecoverd.

De Munnik wordt begeleid door een band bestaande uit grote namen uit de Nederlandse muziek scene. Muzikanten die hun sporen hebben verdiend aan de zijde van o.a. Guus Meeuwis, Anouk en Doe Maar. Speciaal voor deze gelegenheid bijeengebracht door Bartel Bartels, ook wel bekend als Professor Nomad.

PauldeMunnik_zps9c20c345

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/15/paul-de-munnik-brengt-eerbetoon-aan-neil-diamond-in-hedon/21840/