FrankWorks en Firma De Groot organiseren ZZP-ontbijt Miljoenennota

logo creatieve cooperatieAlbert Barth (FrankWorks) en Atty van de Brake (Firma De Groot) houden woensdag 17 september, de ochtend na Prinsjesdag van 8.00 tot 10.00 uur, bij Cook & Zopie in de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 in Zwolle een ZZP-ontbijt dat gaat over de Miljoenennota.

Journalist Pierre Spaninks (o.a. Sprout en TPO Magazine) gaat het hebben over de plannen van het kabinet met de zelfstandigenaftrek, de VAR webmodule en andere speerpunten voor ZZP-ers. Hij leidt de discussie.

PierreSpaninks_zps450e6fe8

Daarna geven Paul van der Ham en Atty van de Brake korte informatie over de Creatieve Coöperatie en leadgeneratie via netwerken. Er wordt daarbij een ontbijt verzorgt door Cateraar Cook & Zopie voor 12 euro (incl. btw, incl. 1 euro transactiekosten).

Wat heeft het kabinet komend jaar in petto voor ons als zelfstandigen zonder personeel? Staat er in de Miljoenennota nog iets waar we vrolijk van kunnen worden, of is het allemaal droefenis?

Programma

8.00 – 8.30 uur Inloop/ontbijt
8.30 – 8.50 uur Inleiding Pierre Spaninks
8.50 – 9.30 uur Discussie
9.30 – 9.45 uur Pitches Paul van der Ham en Atty van de Brake
9.45 – 10.00 uur Netwerken

Gratis PR spreekuur
Spreekuur kan telefonisch, via Skype of live in de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 in Zwolle. Maak vooraf wel even een afspraak via info@attyvandebrake.nl of 06 – 511 61 523. Duur: 1 uur. Doel: je belangrijkste PR-vragen beantwoorden, zodat je verder kunt met je publiciteit.

Opgeven voor het ZZP-ontbijt kan via volgend formulier.

Atty van den Brake

Atty van de Brake

Paul van der Ham

Paul van der Ham

U kunt ook eerdere artikelen over de Creatieve Coöperatie in de Diezerpoorter lezen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/16/frankworks-en-firma-de-groot-organiseren-zzp-ontbijt-miljoenennota/21848/