Mexicaans of Joods eten bij Resto VanHarte

Resto VanHarte TnResto VanHarte Zwolle doet de komende week weer flink haar best om haar bezoekers een lekkere maaltijd voor te schotelen. Maandag 22 september zal het een Mexicaanse avond worden en woensdag de 24ste serveren ze een Joodse maaltijd in De Terp.

Maandag 22 september is een Mexicaanse avond. Alvast de Sombrero’s en Mexicaanse gitaren in gedachten. Er zal Mexicaanse muziek ten gehore worden gebracht en er is daarbij ook een Bingo.

Het Mexicaanse menu zal er als volgt uitzien:

– Mexicaanse mais soep TexMex schotel met taco van Cajungehakt (*) en guacamole

Mexicaanse bonensalade en

Mexicaanse mangomousse

Fiesta Mexicana, Mexicaanse dansers

Fiesta Mexicana, Mexicaanse dansers

Op woensdag 24 september is er Rosj Hasjana dat is Joods nieuwjaar. Meer uitleg hierover zal gegeven worden door een gastspreker. Die zal ook uitleg geven over “Stolpersteine”. Het menu zal er als volgt uitzien:

Burekas, (vegetarische pasteitjes uit de Joodse keuken)

– Joodse Kichree met kip (*) en aardappel-kerrie

– Joodse fruitsoep met frisse kwark

* als u vegetariër bent, krijgt u een heerlijk alternatief!

Stolpersteinen

Stolpersteinen

U kunt zich opgeven via http://resto.annie.nl/ of reserveren kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:30 uur (50 ct/min). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met restomanager Cora Straatman via e-mail c.straatman@restovanharte.nl of bel 06-50251702.

Graag tot ziens bij Resto VanHarte in De Terp, Radewijnsstraat 1!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/20/mexicaans-of-joods-eten-bij-resto-vanharte/21896/