Op zoek naar werk? Op 25 september is het podium aan jou!

Zwolle logo gemeente TnBen je niet ouder dan 27 jaar en op zoek naar werk? Veel mensen vinden een nieuwe baan via hun eigen netwerk. Netwerken werkt! Wil jij je netwerk vergroten? Professionals ontmoeten, je professioneel presenteren en kennismaken met andere werkzoekende jongeren? Kom dan op 25 september naar het gratis jongeren event op het Stadhuis, Grote Kerkplein 15. Je bent die middag welkom van 12.00 tot 15.30 uur.

Tijdens het event kun je deelnemen aan verschillende workshops. Ook kun je met een werkgever om tafel. Werkgevers uit diverse branches zijn hiervoor uitgenodigd.


Daarnaast vinden er die middag allerlei activiteiten plaats op het plein voor het Stadhuis. Zo staat Stichting DeBroekriem er met een bus en loopbaancoaches, die jou tips geven over bijvoorbeeld het opstellen van je CV. Ook kun je je hier opgeven voor een netwerkgesprek met een professional. Er zijn recruiters aanwezig en je maakt kans op een van de minimaal vijftien stageplaatsen.

Programma
12.00 – 12.30 uur             Diverse activiteiten op Grote Kerkplein en aanmelding voor workshops en rondetafelgesprekken
12.30 – 12.40 uur             Aftrap door Nelleke Vedelaar, wethouder Sociale Zaken & Werkgelegenheid
12.40 – 13.25 uur             Start workshopronde 1
13.30 – 14.15 uur             Start workshopronde 2
14.15 – 14.30 uur             Interview met Arjan Jansen, directeur PEC Zwolle United
14.30 – 15.00 uur             Rondetafelgesprekken met werkgevers
15.00 – 15.30 uur             Afsluiting en drankje

Workshops, o.a.:
– DeBroekriem: Hoe maak ik een carrière switch?
– DeBroekriem: Ontdek je sterke punten en gebruik ze in je sollicitatiegesprek
– DeBroekriem: De synergie van samen – netwerken, wat is dat?
– Gemeente Zwolle: Concurrentie met solliciteren? Echt niet!
– UWV: De werkmap: kennis & kansen op jouw digitale visitekaartje
– Landstede: Jezelf presenteren en netwerken
– Leerwerkloket & S-BB: Leren & werken: waar liggen kansen en hoe ga jij die grijpen?

Aanmelden
Op 25 september aanstaande is het podium aan jou, dus laat je zien! Aanmelden voor het event doe je door uiterlijk 24 september 2014 een e-mail te sturen aan e.boerhof@zwolle.nl. Die middag kun je je ter plekke opgeven voor de workshops en de rondetafelgesprekken met werkgevers. Deelname is gratis.

Landelijke WerkWeek
Het event is onderdeel van de landelijke WerkWeek, een initiatief van SterkTeam en wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle, DeBroekriem, UWV, Landstede, Deltion College, Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB), Leerwerkloket en Servicepunt Techniek. Meer informatie over de landelijke WerkWeek is te vinden op www.ditissterkteam.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/23/op-zoek-naar-werk-op-25-september-is-het-podium-aan-jou/21955/