Backgammon presenteert EP in Hedon

Hedon 2014 TnDe Ermelose winnaars van het Studentenbandfestival Zwolle, Backgammon presenteert met trots haar tweede EP A Walk Back Home in Hedon op vrijdag 3 oktober. De zaal gaat om 20.30 uur open en de aanvang is 21.00 uur. De indie- rockband heeft inmiddels opgetreden bij Tros Muziekcafé van Radio 2 en werd door VRPO’s 3voor12 uitgeroepen als één van de Hollandse Nieuwe. De rock ‘n roll band Money &The Man zal het voorprogramma verzorgen.Slechts vier jaar geleden kwamen de jongens bij elkaar en inmiddels zijn ze een begrip in de omgeving. Na het uitbrengen van hun eerste EP Get Rich in 2012 ging de route naar succes snel. Na het uitkomen van hun nieuwste EP, kwam de titelsong kortgeleden binnen op nummer 4 in de alternatieve lijst van intothetune.com.

Money & The Man is een band die je niet snel vergeet. Met twee leden is het geen grote setting, maar dat is niet te horen in de sound. Met een minimalistisch drumstel en zes snaren maken deze kerels overzichtelijke rock ‘n roll sinds half 2013. Vorig jaar deed de band nog mee aan de bandcontest Stairway To Hedon, nu vervullen ze de support voor Backgammon.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/09/30/backgammon-presenteert-ep-in-hedon/22089/