Gemeente presenteert plannen de Singel

TN SingelOp 8 oktober is er een bewonersbijeenkomst van de Gemeente Zwolle met het ontwerpatelier van Landschapsarchitect Peter van Saane om na te gaan denken over de herinrichting van de Singel die tussen de Paulus Buysstraat en Van Schoonhovenstraat loopt. Ook de Anthonie van der Heimstraat grenst hier aan. De locatie is in het wijkcentrum Dieze-Oost aan de Zerboltstraat 61 van half acht tot half tien in de avond.

De gemeente zoekt meedenkers. Bewoners kunnen komen met hun eigen ideeën over de omgeving van de Singel. Vervolgens zal de gemeente de voorstellen van de bewoners bespreken.

Vragen die aan bod komen zijn: hoe maken we van deze groenruimte een aantrekkelijk plek voor wandeling of recreatie? Dit in overleg met het Waterschap. We hebben al eerder dit jaar over dit onderwerp gepubliceerd. Lees meer hierover:

Singel A web

http://www.diezerpoorter.nl/gemeente-presenteert-groene-projecten-dieze-oost/

Als het maar lukt om een fijnere buurt van Dieze Oost zo te maken. En we vragen ons af: “Hoe wordt de Singel leuk voor de buurt?”

poster-atelier-Singel-def_digitaal

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/01/gemeente-presenteert-plannen-de-singel/22220/