Op de koffie bij de Creatieve Coöperatie

logo creatieve cooperatieEnthousiaste ondernemers uit de Creatieve Coöperatie gooien hun creatieve talenten in de strijd voor leuke ontmoetingen. Ze hebben voor 30 september en op 2 oktober meer dan tien creatieve workshops georganiseerd. Deelnemers kunnen zelf aan de slag en leren meteen op speelse wijze nieuwe mensen kennen. De Creatieve Coöperatie nodigt ook juist bewoners van haar eigen wijk Dieze uit.


Wie gewoon wil binnenlopen voor een kopje koffie en wil rondneuzen in de oude Cibapschool is ook van harte welkom op 30 september. De workshops zijn heel divers: van een kookworkshop tot een workshop over het gebruik van social media.

In de kookworkshop leert men niet alleen Indonesisch koken, maar krijgt men ook de kans twee gasten uit te nodigen om mee te eten. Social media zijn een heel nieuwe interesse op te bouwen. Men kan ook een nieuw en direct te spelen gezelschapsspel ontwerpen of de vraag voorgelegd krijgen waarvoor men wel wakker gemaakt wil worden.

Ook vaardigheden om mensen te ontmoeten, zoals netwerken kunnen bezoekers deze dagen komen leren. Meer informatie staat op www.zwolleontmoet.nl en www.creatievecooperatiezwolle.nl. Aanmelden voor de workshops is vereist, voor de kop koffie niet.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/01/op-de-koffie-bij-de-creatieve-cooperatie/22150/

1 reactie

    • Joke on 1 oktober 2014 at 21:09

    De meeste activiteiten in de Creatieve Cooperatie waren 30 september al… jammer dat dit bericht vandaag pas is geplaatst!

Reacties zijn uitgeschakeld.