Ondersteuning van ‘Tot uw dienst Zwolle’

schoonmaakAls het schoonmaken van je huis te zwaar wordt, kan ‘Tot uw dienst Zwolle’ een uitkomst zijn. Je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld tuinonderhoud en hulp bij de boodschappen. Iemand die de bedden verschoont, stofzuigt en schoonmaakt. Iemand die de weg weet in de wijk als er meer moet gebeuren. Heeft u ondersteuning nodig, dan kunt u een beroep doen op Tot uw dienst Zwolle. Tot uw dienst Zwolle is een initiatief van de Gemeente Zwolle, thuiszorgorganisaties TSN en De Nieuwe Zorg Thuis.

Uw hulp is zo geregeld
U weet als geen ander wat u nodig heeft in huis. Daarbij kan Tot uw dienst Zwolle u prima helpen. Met een telefoontje is het geregeld. De hulp komt bij u uit de buurt en gaat al binnen een week bij u aan het werk, op een tijdstip dat u prettig vindt. Bij ziekte of vakantie kan een vervanger worden geregeld.

U bent werkgever. Hoe zit dat precies?
Baas in eigen huis zijn, dat is prettig. U bent dus werkgever van de hulp in het huishouden. U maakt zelf alle afspraken met de hulp. De rest, de zakelijke afspraken en afhandeling, regelt ‘Tot uw dienst Zwolle’. Wel zo prettig. De overeenkomst maakt u met hun samen. Hierin staan de rechten en plichten van u en van uw hulp. Op basis van die overeenkomst betaalt ‘Tot uw dienst Zwolle’ de hulp en daarvoor sturen zij u of de gemeente een rekening. Dat gebeurt elke vier weken. Afhankelijk van uw inkomen, betaalt u de hulp zelf of wordt u geheel of gedeeltelijk gecompenseerd door de gemeente. Heeft u meer zorg nodig? Dan kan dat natuurlijk, u betaalt dan een voordelig tarief.

Wil je gebruikmaken van de diensten? Neem dan contact op via info@totuwdienstzwolle.nl of bel (038) 425 5022. Afhankelijk van je inkomen betaal je de hulp voor het huishouden zelf of wordt je (gedeeltelijk) gecompenseerd door de gemeente. Alle diensten en tarieven vind je op www.totuwdienstzwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/03/ondersteuning-van-tot-uw-dienst-zwolle/22152/