Zwerfvuil opruimen op Dag van de Duurzaamheid?

Diezerpoort-Doet-Tn-150x150Vrijdag 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Wilt u deze dag aangrijpen om iets voor de wijk te doen? U kunt namelijk samen met uw buren een aanvraag bij de ROVA doen voor een aanhangen vol bezems en ander schoonmaakmaterieel om samen zwerfvuil in de wijk aan te pakken. “Op dit moment hebben wij nog geen aanmeldingen uit Dieze ontvangen, maar aanmelden kan nog! ” , aldus mevrouw Streng van de ROVA.

Aanmelden hiervoor kan via: www.mooi-schoon.nl. Daarnaast is vrijdag een Mooi Schoon promotieteam aanwezig op de Nieuwe Markt in het centrum van 13:00 uur tot 19:00 uur. Ook de Mooi Schoon bus is daar aanwezig.

MS_Promotieteam

Een inwoner van de wijk die zich ook veel meet duurzaamheid bezig houdt is Map Renes. Zij organiseert een Groene Salon in het Stedelijk Museum Zwolle aan de Melkmarkt. Het programma begint om 19:30 uur met duurzame kunst, mode- en leefstijlproducten, proeverij van bio-drinks & food. Dit alles in een muzikale omlijsting van Soulclap DJ’s. Meer informatie via welkom@frisgroen.nu.

In maart werd in Diezerpoort ook door diverse buurtbewoners opgeruimd lees meer hierover via www.diezerpoorter.nl/diezerpoort-doet-de-voorjaarsschoonmaak/

04.Indische-Buurt-Sumatrastraat

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/06/zwerfvuil-opruimen-op-dag-van-de-duurzaamheid/22294/