Meezingen bij gelegenheidskoor in Arcadia?

artez1Enkele bewoners van de Arcadiaflat worden in de week van 13 oktober verrast met een mini-opera over hun eigen muzikale herinneringen. Deze mini-opera’s maken deel uit van de projectweek ‘Concert des Levens’ voor en door studenten van het ArtEZ Conservatorium in samenwerking met het Kameroperahuis en Driezorg. Vanuit het ArtEZ Conservatorium doen in totaal vijfentachtig studenten klassieke muziek en studenten muziektherapie mee aan dit project.

In diezelfde projectweek wordt er bij Arcadia een wijkkoor samengesteld voor bewoners en medewerkers maar ook voor buurtbewoners. “Iedereen mag meedoen met het koor” zegt Tim Hammer van het Kameroperahuis.

Het wijkkoor repeteert op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in Arcadia. Het optreden van het wijkkoor is op vrijdag 17 oktober om 15.00 uur. Buurtbewoners die graag willen meezingen kunnen zich  aanmelden bij de receptie van de Arcadiaflat of contact opnemen met  Cora van der Steeg van Driezorg via arcadia@driezorg.nl of 038 4555150.

Flyer Concert web DP

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/09/meezingen-bij-gelegenheidskoor-in-arcadia/22335/