Gemeente nodigt Indische Buurt uit voor wijkgesprek

Jij bent aan de Buurt ugHanneke Valkeman nodigt, mede namens wijkwethouder Nelleke Vedelaar, alle bewoners van harte uit voor het wijkgesprek Indische Buurt op dinsdag 21 oktober aanstaande. De bijeenkomst ‘Samen werken aan de buurt’ begint om 19:30 uur en vindt plaats in wijkcentrum de Vlasakkers.

De afgelopen tijd is veel gebeurd in de Indische Buurt. De eerste keer Jeugdland op eigen terrein was een succes en op een paar plekken zijn bewoners actief geweest om de woonomgeving op te knappen.

Sommige zaken, zoals de problemen bij de renovatie van de woningen of het hard rijden, zijn niet makkelijk op te lossen. Belangrijk daarbij is ook dat de buurtbewoners onderling het met elkaar eens worden over wat een oplossing zou kunnen zijn. Daarmee komt de samenwerking met de gemeente en andere organisaties ook beter van de grond en kunnen knelpunten eerder worden aangepakt.

Hoe doen we dat nu, samenwerken aan de knelpunten in de buurt, en wat is daarvoor nodig. Ter inspiratie is er een optreden van de winnares uit de Indische Buurt van Stadskids Stars en een film van Jeugdland van het afgelopen jaar.

Uitnodiging wijkgesprek Indische Buurt

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/15/gemeente-nodigt-indische-buurt-uit-voor-wijkgesprek/22442/