Bingo is ook bij kinderen een populair spelletje

Kinderbingo herftsvakantie ugLang hebben ze er om gevraagd, een vaste bingo voor kinderen. Aan dit verzoek heeft Wijkvereniging De Vlasakkers gehoor gegeven en organiseert nu elke schoolvakantie een kinderbingo.

Ongeveer zesendertig kinderen tussen de van 3 en 12 jaar komen donderdag 16 oktober een gokje wagen in de Vlasakkers. De meeste kunnen het spelletje prima alleen af, maar er zijn ook kinderen bij die nog een beetje hulp nodig hebben. Zij worden geholpen door één van de ouders, oma, broer of zus.

Spelleidster in de herfstvakantie is Elly van Hattum, zij draait de bingo en roept de nummers luid en duidelijk af. Alles onder toezien van Rinka Bouma, die al jaren de maandelijkse bingo verzorgd in de Indische Buurt. Aan Betty de Jong de eer de kinderen te verblijden met de gewonnen prijzen.

Kinderbingo Vlasakkers 2014-10-16-01

Al met al een gezellige middag waarbij de kinderen zich prima vermaakten. Er werd fanatiek gespeeld, maar helaas ging niet iedereen met een prijs naar huis. In de kerstvakantie is er een nieuwe kinderbingo, misschien heb je dan meer geluk.

Kinderbingo Vlasakkers 2014-10-16-02

Met dank aan Jolanda de Jong voor de foto’s!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/18/bingo-is-ook-bij-kinderen-een-populair-spelletje/22469/