Indische Buurt viert Halloweenfeest op 31 oktober

Halloween 2014 ugDe herfst is in volle gang, de dagen worden korter en het weer steeds grimmiger. Op de laatste avond van oktober, als het buiten echt donker is, gaan we in de Indische Buurt een groots Halloweenfeest vieren.

Vrijdag 31 oktober is er vanaf half zeven een speurtocht door de wijk en wij hebben jouw hulp nodig om alle vampiers, mummies, duivels, heksen en spoken te vinden. Bij al deze ‘enge’ figuren moet je ook een opdracht uitvoeren. Je mag pas terug naar het buurthuis als je ze allemaal hebt uitgevoerd!

Na de speurtocht worden er in het buurthuis leuke Halloween spelletjes gespeeld. De Vlasakkers wordt net als voorgaande jaren omgebouwd tot het engste buurthuis uit de omgeving, met een spannende spokentunnel. Je kunt het buurthuis alleen in via deze griezelgang! Als afsluiting gaan alle kinderen Marshmallows bakken rondom het kampvuur.

Durf jij alles en ben je 6 jaar of ouder?
Geef je dan vóór 30 oktober op bij Betty de Jong in de Vlasakkers of Helga van den Berg in het jeugdhonk. Voor het Halloweenfeest wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden en één euro vijftig voor niet-leden.

Het Halloweenfeest in de Indische Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkvereniging De Vlasakkers, Travers Welzijn en vele vrijwilligers uit de Indische Buurt! De flyer voor het Halloweenfeest is gemaakt door Derk van Huet en John Rossewij.

Halloween Indische Buurt Poster 2014-10-31

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/20/indische-buurt-viert-halloweenfeest-op-31-oktober/22491/