Buurtkamer Bagijneweide zoekt vrijwilligers

Wilhelmina van Sonsbeeck TnMomenteel biedt WijZ in Dieze-Oost al twee buurtkamers aan, de Buurtkamer Plus en de Multiculturele Buurtkamer in De Terp. De kamers zijn voor ouderen die nog zelfstandig thuis wonen maar weinig contacten buiten de deur hebben.

Om op meer plekken actief te zijn begint  zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck samen met WijZ op donderdag aan de Bagijneweide 3 met een buurtkamer en een aansluitende maaltijd tot 13:00 uur.

De groep kan maximaal 12 personen ontvangen. Een intakegesprek vindt vooraf plaats. Voorwaarde is dat de buurtbewoner zelf vervoer regelt. Kosten per keer: 8 euro (contant afrekenen).

“Een buurtkamer in is een welkome aanvulling, omdat ook hier veel kwetsbare ouderen zijn die het moeilijk vinden om buurtgenoten te ontmoeten. Als het aan WijZ en Wilhelmina van Sonsbeeck ligt, is de buurtkamer voor deze groep een plek om andere mensen te ontmoeten en een fijne dag te ervaren” aldus de organisatie. Lees verder op onze website voor een eerder bezoek aan de Multiculturele Buurtkamer.

Binnen bij het Wilhelmina van Sonsbeeck

Binnen bij het Wilhelmina van Sonsbeeck

Interesse om mee te werken? Kijk dan op ZwolleDoet! Of neem contact op met WijZ,  Paul van Loosbroek (038 8515700, p.vanloosbroek@wijz.nu) of IJsselheem, Alie Visser (038 2040100, a.visser@ijsselheem.nl).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/10/25/buurtkamer-bagijneweide-zoekt-vrijwilligers/22545/