Vrijwilligersfeest in de Vrolijkheid

feest tnIn Dieze is door buurtbewoner Harry Klein een nieuwe werkgroep opgericht, genaamd ‘Dieze, Dans & Doen!’. Deze werkgroep, bestaande uit een aantal enthousiaste buurtbewoners, organiseert op 12 december 2014 vanaf 20.30 uur een feestavond met muziek uit de jaren 80, in partycentrum De Vrolijkheid, Oude Meppelerweg 3. Thema voor deze avond is ‘Verbinding’.

De avond is bedoeld voor vrijwilligers en stagiaires van sociaal maatschappelijke organisaties, die werkzaam zijn in de wijk Diezerpoort (Dieze-Oost, -Midden, -West, en de Indische Buurt).

De werkgroep heeft zoveel mogelijk organisaties benaderd, maar vermoedt dat er nog meer vrijwilligers actief zijn en wil uiteraard niemand passeren. Vandaar een oproep aan alle organisaties.

Oproep
Is uw organisatie actief op het gebied van vrijwilligerswerk in Diezerpoort? Meld dan uw vrijwilligers en stagiaires aan en bestel gratis toegangskaartjes. Dit kunt u doen door voor 15 november een mail te sturen aan buurttafelzwolle@hotmail.com Vermeld in uw mail om welke organisatie het gaat, wie de contactpersoon is, op welk telefoonnummer deze contactpersoon bereikbaar is en het aantal gewenste kaartjes. Na 15 november is het niet meer mogelijk om kaartjes te bestellen, dus wacht niet te lang.

Wij zijn er ook en hopen u te ontmoeten.

Harry als DJ (foto uit zijn archief)

Harry als DJ (foto uit zijn archief)

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/11/06/vrijwilligersfeest-in-de-vrolijkheid/22904/