Gemeente nodigt u uit voor wijkgesprek Dieze-Oost

Jij bent aan de Buurt ugHanneke Valkeman nodigt, mede namens wijkwethouder Nelleke Vedelaar, alle bewoners uit voor het wijkgesprek Dieze-Oost. Wilt u meer weten of meepraten over belangrijke onderwerpen in uw wijk? Dat kan!

U bent dinsdag 18 november van harte welkom bij het wijkgesprek in The Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan 32. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en duurt naar schatting tot half tien.

Dit keer is gekozen voor de vorm van een informatiemarkt met een gezamenlijk begin en een korte toelichting op de verschillende onderwerpen zoals: De nieuwbouwplannen van woningcorporatie SWZ en Nijhuis Bouw B.V. aan de Van Schoonhovenstraat. De aanpassing van het groen rondom de Singel. WIJ Bedrijf Dieze-Oost; de stand van zaken van de plaatsing van zonnepanelen in de wijk en ander activiteiten. Buurtrestaurant Resto VanHarte. Hoeveel prullenbakken blijven er over in de buurt? Veranderingen in de zorg; waar is informatie te vinden over de veranderingen en de komst van Sociale Wijkteams. De nieuwbouwplannen van Slokker Vastgoed op de plek van het oude schoolgebouw aan het begin van de Zerboltstraat.

Vervolgens is voor een ieder van u voldoende gelegenheid om bij de verschillende informatietafels uw vragen te stellen of opmerkingen te maken. Latere inloop is ook mogelijk! Uitnodiging Wijkgesprek Dieze-Oost 18-11-2014

Meldingen, verzoeken en klachten over het beheer en onderhoud kunt u doorgeven aan het Klant Contact Centrum van de gemeente Zwolle, telefoonnummer 14038.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/11/11/gemeente-nodigt-u-uit-voor-wijkgesprek-dieze-oost/22994/