Young Ones Festival, een weekend vol voorstellingen!

The Young Ones TnThe Young Ones organiseert op zaterdag 29 en zondag 30 november de vijfde editie van het Young Ones Festival. Een tweedaags festival vol theater, film en performance aan de Bisschop Willebrandlaan 32 in Dieze-Oost. Het hele weekend is het Young Ones Theater gevuld met verschillende voorstellingen die het resultaat zijn van diverse theaterproducties die dit najaar bij The Young Ones plaats vinden.

Het Young Ones Festival heeft een divers programma voor alle leeftijden. Op zaterdag is er een doorlopend programma van 18:30 uur tot 23:00 uur en op zondag van 13:30 uur tot 18:30 uur. Ook te zien tijdens het festival: de première van de documentaire over de voorstelling ‘Flood – A Perfect Day’, een co-productie van Theater Totaal en The Young Ones, gespeeld door twaalf Young Ones en twaalf acteurs met een verstandelijke beperking.

U kunt tijdens het Young Ones Festival onder andere komen kijken naar de voorstellingen Het Pippin Effect (regie: Anne-Minke Meijer), Life’s too short to wear matching socks (regie: Anne-Minke Meijer) VEER (regie: Sarah Evers), EXIT: Alaska (regie: Silas Neumann), Macbeth (regie: Irene Kriek), Murder in Cockshire (i.s.m. Grupo revolver, regie: Corien Feikens), Documentaire Flood (door: Fokke Baarssen). Kijk voor het volledige programma en de speeltijden op www.theateryoungones.nl.

Young Ones Festival nov 2014

Young Ones Festival
In het najaar van 2012 organiseerde The Young Ones de eerste editie van het Young Ones Festival. Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien in een professionele theater- of filmproductie. Het resultaat is een programma van zes theatervoorstellingen en een documentaire, gemaakt door verschillende professionele Young Ones makers / partners / co-gezelschappen.

The Young Ones
The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Kaarten reserveren en informatie
Kaarten kosten € 9,50 per persoon, per dag (incl. service en transactiekosten). Een weekendkaartje kost € 14,50. Kaarten voor het Young Ones Festival zijn te koop via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival (indien beschikbaar).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/11/15/young-ones-festival-een-weekend-vol-voorstellingen/23070/