Gezondheidsplein deBolleBieste houdt Open Dag

TN Gezondheidsplein Bolle BiesteOp zaterdag 22 november organiseert het Gezondheidsplein deBolleBieste een Open Dag voor alle buurtbewoners en nieuwe patiënten van 14:00 tot 17:00 uur. De praktijk is gevestigd aan de Rembrandtlaan 10 en biedt onderdak aan Huisartsen, Apotheek, Fysiotherapie, Buurtzorg, Psychologen, Diëtisten, Verslavingszorg en Psychiaters.

Huisarts Edy de Jong: “Onze Open Dag heeft als thema de “Spelende Mens”, we laten zien hoe je ook op een leuke manier gezond kunt blijven. Wij willen medische zorg voorkomen en verwijzen liever naar onze fysio of diëtiste dan dat we een pilletje meegeven”.

Op zijn beurt zegt Apotheker Victor Lawant: “Wij willen dat patiënten en buurtbewoners zich hier snel thuis voelen, door persoonlijke dienstverlening van één zorgteam dat nauw samenwerkt. Dat scheelt veel tijd, de patiënt hoeft maar één keer z’n verhaal te doen.”

Meer over deze praktijk op www.dbbgezondheidsplein.nl. Op onze website is een verslag van de opening na te lezen: ‘Wethouder Vedelaar opent gezondheidsplein.

Het Buitenspelen Actie Team bedenkt nieuwe spelletjes voor de Bollebieste

Het Buitenspelen Actie Team bedenkt nieuwe spelletjes voor de Bollebieste

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/11/17/gezondheidsplein-de-bolle-bieste-houdt-open-dag/23074/