Workshops voor werkzoekenden bij ArboPositief

ArboPositief_zpsabb34b52‘Ontdek de geheimen van succesvol solliciteren’ is het thema van een workshop bij ArboPositief op woensdag 3 december van 10:00 tot 12:00 uur bij Brasserie Bonjour aan de Burgemeester Drijbersingel 13. Deze workshop wordt verzorgd door IT ondernemer Toby Hassefras. Daarnaast is er een tweede workshop over rouwverwerking bij verlies van een baan.

“Als je je baan kwijtraakt of dat nu verwacht is of onverwacht, dan vindt er een vorm van afscheid nemen plaats. En dat gaat gepaard met rouw. Rouw is je houvast verliezen.”, aldus Ria Botter een deelneemster van ArboPositief.

De begeleiding van de workshop komt van een senior re-integratieconsulent Henrie van den Brink en een psycholoog Saskia van Bottenberg.

ArboPositief eerder dit jaar op een banenmarkt

ArboPostief op de Banenmarkt van het UWV 9 oktober 2014

ArboPositief is een belangenorganisatie door en voor alle werkzoekenden. De entree is gratis. Er wordt een bijdrage van € 1,50 gevraagd voor koffie of thee. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden bij zwolle@arbopositief.nl of via info@arbopositief.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.arbopositief.nl of kijk op Facebook en Twitter.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/02/workshops-voor-werkzoekenden-bij-arbopositief/23261/