Laatste lachmeditatie in Studio Yoga Zwolle

Jan Gommans TnJan Gommans begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land. Omdat Jan gaat verhuizen naar de Randstad komt er een einde aan de serie maandelijkse lachmeditaties in Zwolle. Op vrijdag 19 december kunt u zich voor het laatst slap lachen tijdens de lachmeditatie in Studio Yoga Zwolle.

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd. Een heerlijk begin van het weekend!

“Lachmeditatie heeft mijn leven verrijkt en ik vind het heerlijk om dit plezier met anderen te delen. De kracht van de lach zit in het besef dat het uiteindelijk in het leven helemaal nergens over gaat”, aldus Jan Gommans.

Het lachen begint met een glimlachje en vervolgens komt het lachen vanzelf op gang. Je laat je meenemen door al het gelach om je heen, tot je over de grond rolt van het lachen. Na het lachen volgt een weldadige stilte, waarin je ervaart hoe bevrijdend en ontspannend het was om zomaar te lachen. Een avondje lachmeditatie is een soort grote schoonmaak voor lichaam en geest.

Lachmeditatie

Aanmelden
De lachmeditatie is van 20.30 tot 22.00 uur in het Hobbemahuis aan de Hobbemastraat 6 in Het Noorden. Geef je wel van te voren op, want vol is vol. Aanmelden kan door te bellen met Jan Gommans 06-25518816 of mail naar info@lachmeditatie.nl. Deelname kost € 15, – per persoon.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/04/laatste-lachmeditatie-in-studio-yoga-zwolle/23362/