Buurvrouwen Dieze-Oost zoeken tuinmateriaal

Tuintje Dieze-Oost TnVier buurvrouwen uit Dieze-Oost, Annie Kwakkel, Anneke Krukkert, Margriet van den Belt en een buurvrouw die anoniem wil blijven, zijn een tuintje begonnen op het grasveldje aan het Simon van Slingelandtplein. Zij willen graag dat de wereld een stukje mooier wordt en het liefst bij hen voor de deur.

“We hebben nog veel ruimte in de tuin en zoeken daarom stenen, planten of zaden”, legt buurvrouw Kwakkel uit. “We willen proberen om zo onafhankelijk mogelijk een miniparadijsje neer te zetten, daarom zijn we afhankelijk van giften in natura.”

“Dus als u nog planten over hebt, omdat ze toch niet uw smaak zijn, omdat u te weinig ruimte heeft of omdat u gewoon wat over heeft… Maakt niet uit wat, als het nog leeft, mooie bloemen krijgt, schaduw geeft, eetbaar is of geneeskrachtig. Alles en iedereen is welkom in ons tuintje.”

“Kortom; samen hebben wij hart voor de buurt, en dat willen we graag tot uitdrukking brengen in ons tuintje. Kom planten, natuurstenen, zaden of tuingereedschap brengen. Onze dank is groot.”

We staan 17 december op de kerstmarkt op het Simon van Slingelandtplein met meer informatie.

Bel gerust bij de dames aan op de Isaäc van Hoornbeekstraat nummer. 3, 5 of 7 of bel 06-23444062. U kunt ook een e-mail sturen naar anniekwakkel@outlook.com.

Tuintje Dieze-Oost 2014-11-27-03

De dames v.l.n.r. buurvrouw X (met blauw masker), Anneke Krukkert, Annie Kwakkel (met zonnebril) en Margriet van den Belt

Tuintje Dieze-Oost 2014-11-27-02

Het miniparadijsje op het grasveldje bij het Simon van Slingelandtplein

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/08/buurvrouwen-dieze-oost-zoeken-tuinmateriaal/23389/

2 reacties

  • willemien on 13 december 2014 at 02:27

  hoi annie ik heb je een keer gzien aan tafel ik wil graag een keer kontakt met je gr willemien

   • Annie Kwakkel on 19 december 2014 at 04:04

   Hoi Willemien, was dat misschen bij de buurttafel?
   Ik kom daar regelmatig, maar je mag me ook gerust eens bellen, dan kan ik een keer langs komen.
   Mijn nummer is: 06 23 444 062.
   E-mail mag ook: anniekwakkel@outlook.com
   Ik hoop je snel een keer te spreken, woon je ook in Dieze?
   Groetjes Annie

Reacties zijn uitgeschakeld.