Sterren stralen bij kerstconcert Dubbelgreep

Dubbelgreep kerstconcert TnDe ster is het overkoepelende thema bij de jaarlijks terugkerende, sfeervolle kerstavond van Dubbelgreep. Er loopt een verhaallijn door de avond die gaat over een ster. De dochter van de koning gaat sterren zoeken, want samen zijn die sterren de sleutel tot … tsja, gewoon komen dus.

Op zaterdag 20 december zal gezongen worden en ensembles in wisselende samenstelling passeren de revue. De leerlingen zullen zich op hun eigen manier als sterren gedragen en gezamenlijk een nieuwjaarscanon uitvoeren. Wederom sluit het junior kerstorkest, onder leiding van Marian Rauh, het concert stijlvol af.

Komt allen tezamen, er wordt al stevig gerepeteerd om u met een hartverwarmend kerstgevoel huiswaarts te doen keren. Het concert vindt plaats in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17 (ingang Koewegje 2, Zwolle) en begint om 19:00 uur.

Kerstuitvoering Dubbelgreep in 2013

Kerstuitvoering Dubbelgreep in 2013

Dubbelgreep vraagt deze avond één euro entree, de toegang voor leerlingen van het docentencollectief is gratis. Na afloop kunnen bezoekers, onder het genot van een glas glühwein of een beker chocolademelk, nog gezellig napraten met de docenten en leerlingen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/14/sterren-stralen-bij-kerstconcert-dubbelgreep/23444/