VEG biedt uitgebreid kerstprogramma

Kapel VEG Tn sneeuwDe Vrije Evangelische Gemeente is te vinden in de Kapel aan de Hogekampsweg 25. Dit jaar organiseert de kerk ook weer diverse activiteiten met de feestdagen voor haar leden en buurtbewoners.

Op zaterdag 20 december vanaf 17:00 is er een kerstfeestviering met kerstbuffet. Naast eten worden er kerstliederen gezongen, een kerstverhaal vertelt en wordt er een vredevuur ontstoken. Deze viering is vrij toegankelijk en gratis. Op woensdagavond 24 december vanaf 21:00 uur is er inloopbijeenkomst met aansluitend om 22:30 uur de kerstnachtdienst bij buurtboederij De Ramshorst.

“Niemand hoeft op Kerstavond alleen te zijn, dus wie zin heeft kan bij ons terecht in de Kapel. Met koffie, thee, warme  chocolademelk, ontmoeting, gezelschapsspelen en kerst-achtergrondmuziek. Na de kerstnachtdienst is er in de Kapel warme chocolademelk en Glühwein voor iedereen!”, aldus Alette Dijkslag van de VEG.

De VEG sluit haar kerstprogramma af met een open bijeenkomst op 25 december vanaf 10:00 uur met het thema: Jezus op aarde, alles wordt nieuw! Na afloop koffie, thee, limonade en een kersttraktatie.

Kerstnacht VEG 2010

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/15/veg-biedt-uitgebreid-kerstprogramma/23452/