Kerstmarkt in De Esdoorn van hoog niveau

TN esdoornSinterklaas is nog maar amper weer in de boot terug naar Spanje of de kerstmarkten en dergelijke rijzen de pan uit. Zo ook in Woonzorgcentrum De Esdoorn aan de Esdoornstraat 7. De bezoekers (ook van buiten de Esdoorn) worden welkom geheten met blauwe ballonnen en gezellige kerstmuziek. Een drankje en een hapje ontbreken daarbij niet.

Al maanden geleden zijn bewoners vooraf begonnen met het maken van allerlei kerstspulletjes van bijvoorbeeld hout. Zo zijn houten figuren aangeleverd en de bewoners hebben die geschuurd en geverfd. En nu worden ze op de kerstmarkt ter verkoop aangeboden. De opbrengst is voor de Vrienden van de Esdoorn die met het geld uitjes voor bewoners organiseren.

Esdoorn shot 1

Behalve de stalletjes met kerstartikelen zijn er ook tafels waar je informatie kunt vinden over onder andere kinderen met taaislijmziekte. Naast het informatieve gedeelte is er ook een rommelmarkt georganiseerd waar voornamelijk oude boeken worden aangeboden. Kortom ook dit jaar is de kerstmarkt in De Esdoorn van hoog niveau!

Esdoorn shot 2Kerstmarkt De Esdoorn 2014-12-13-01

Met dank aan Lub Dam voor de mooie foto’s.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/16/kerstmarkt-in-de-esdoorn-van-hoog-niveau/23478/