Gewijzigde afvalinzameling rond de feestdagen

ROVA TnIn verband met de feestdagen zijn er enkele wijzigingen in de inzameldagen en de openingstijden van het Milieubrengstation. Kijk daarom goed op uw afvalkalender, deze kunt u raadplegen op www.rova.nl/afvalkalender.

Op eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december 2014) en nieuwjaarsdag (1 januari 2015) wordt er geen afval ingezameld. Het Milieubrengstation Zwolle is woensdag 24 december en 31 december vanaf 16.00 uur gesloten.

Vanaf maandag 30 december worden de verzamelcontainers voor plastic verpakkingen, die onder andere staan bij winkelcentra in Dieze-Oost en Dieze-Centrum, tijdelijk weggehaald om vuurwerkvandalisme te voorkomen.

Deze containers worden na 1 januari weer teruggeplaatst. Ook papiercontainers worden rond 31 december tijdelijk afgesloten of weggehaald.

Houd rekening met de volgende wijzigingen:

  • Alle inzamelingen van donderdag 25 december vinden plaats op zaterdag 20 december
  • Alle inzamelingen van vrijdag 26 december vinden plaats op zaterdag 27 december
  • Alle inzamelingen van donderdag 1 januari vinden plaats op zaterdag 3 januari

Kijk op www.rova.nl/afvalkalender voor de juiste inzameldata voor uw adres of download de gratis ROVA-app op uw smartphone. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw persoonlijke afvalkalender en andere informatie raadplegen.

ROVA App Afvalkalender

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/12/21/gewijzigde-afvalinzameling-rond-de-feestdagen/23548/