Focus op Verbinden organiseert verwendag

Gebouw Focus op Verbinden TnStichting Focus organiseert jaarlijks een verwendag voor de minima aan de Zerboltstraat 63a in Dieze-Oost. Tijdens de verwendag zijn diverse disciplines aanwezig, zoals een kapper, masseurs en pedicure.

Zij zetten zich maandag 19 januari 2015 op vrijwillige basis in voor mensen die het minder breed hebben, zo kan iemand voor een klein bedrag geknipt worden of een massage krijgen.

Voor slechts vier euro kunt u uw haar laten knippen door professionele kappers van Hair Today Zwolle. Overige kosten zijn € 2,50 voor de Tuina massage en voetreflex.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor de mensen om te genieten van een gratis hapje of een drankje en kunnen zij aanschuiven bij de lunch. Voor de lunch vraagt Stichting Focus een eigen bijdrage van één euro vijftig.

Inschrijven kan dezelfde dag, maandag 19 januari, vanaf 11:00 uur. Het evenement duurt van 10.30 tot 16.00 uur en iedereen is welkom.

Microsoft Word - Verwendag Stichting Focus flyer 2

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/01/14/focus-op-verbinden-organiseert-verwendag-2/23753/