Gratis bloeddruk meten in Thuiszorgwinkel Zwolle

Vergro Thuiszorgwinkel Zwolle TnDe bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro Thuiszorgwinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen.

Woensdag 4 februari bent u tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in Vegro Thuiszorgwinkel Zwolle aan de Vechtstraat 104-106 in Dieze-Centrum. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent, deze is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Bloeddruk meten bij Vegro Zwolle

Bij de Vegro Thuiszorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De Vegro medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/01/19/gratis-bloeddruk-meten-in-thuiszorgwinkel-zwolle/23831/