Overdag zingen bij het koor Cantiamo

Cantiamo TnHoudt u van zingen, maar heeft u geen zin om ’s avonds naar een repetitie te gaan, dan is zingen in het koor Cantiamo (dat betekent laten wij zingen) een goede keuze. Het koor repeteert elke maandagmorgen van ongeveer half tien tot twaalf uur in Domusica aan de Radewijnsstraat 10 in Dieze-Oost.

Cantiamo heette tot eind vorig jaar het Overdagkoor onder leiding van Roy Kroezen. Sinds dit jaar is de naam veranderd in Cantiamo en is Coert Bremmers de nieuwe dirigent. Bremmers leidt verschillende koren en heeft de studie Koordirectie gevolgd aan het Zwols Conservatorium.

Cantiamo heeft een gevarieerd repertoire, van oude muziek tot en met muziek uit de twintigste eeuw. En je hoeft niet een geschoolde stem hebben om mee te zingen. Dat blijkt wel op de openbare repetitie. Maar als je meezingt, is dat niet vrijblijvend. De dirigent wil graag de puntjes op de i zetten en dat maakt dat het eindresultaat heel goed is.

Coert Bremmers, de nieuwe dirigent van Cantiamo

Coert Bremmers, de nieuwe dirigent van Cantiamo

Het koor is op zoek naar hoge alten en mannen. Hebt u zin om lid te worden van Cantiamo, bezoek dan de website van Cantiamo.

Momenteel is het koor aan het repeteren voor het jaarlijkse festival ‘Zwolle zingt!’. Dat vindt dit keer plaats op 28 februari in Odeon en de Lutherse Kerk. Het thema is dit jaar Zwolle zingt Spaans. Meer informatie is te vinden op www.zwolle-zingt.nl.

Het koor repeteert elke maandagmorgen in Domusica

Het koor repeteert elke maandagmorgen in Domusica

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/01/20/overdag-zingen-bij-het-koor-cantiamo/23844/