The Young Ones zoekt acteertalent van 6 tot 26 jaar

The Young Ones ugThe Young Ones presenteert dit voorjaar acht nieuwe theaterproducties waarvoor zij op zoek zijn naar theatertalent van 6 t/m 26 jaar. In deze theaterprojecten wordt in tien weken toegewerkt naar een korte theaterproductie die dit voorjaar te zien is op het Young Ones Festival. Lees meer of be a Young One en schrijf je in via www.theateryoungones.nl!

Door het toenemende aantal jongeren dat zich opgeeft voor de diverse producties van The Young Ones, bieden zij dit voorjaar acht nieuwe theaterproducties aan. Met dit nieuwe aanbod wil The Young Ones een breed platform creëren voor jongeren van 6 tot 26 jaar die in hun vrije tijd met theater bezig willen zijn op verschillende niveaus en in verschillende soorten producties.

Audities voor acht nieuwe theaterprojecten
De audities vinden plaats op zaterdag 31 januari in het Young Ones Theater aan de Bisschop Willebrandlaan in Dieze-Oost. Om auditie te kunnen doen is aanmelden vereist, dit kan via www.theateryoungones.nl. Op de website staat ook meer informatie over auditievoorwaarden, repetitiedagen en wat het inhoudt om auditie te doen bij The Young Ones. Ook voor auditanten die nog niet precies weten wat ze willen is de auditiedag op 31 januari geschikt. Na de audities krijgt iedereen een persoonlijk advies over welke productie het best bij ze past.

Young Ones Auditie 31-01-2015

De volgende producties gaan dit voorjaar van start:
Young Ones Start up 6+, Young Ones Kick Off 10+, Young Ones Kick Off 12+, Young Ones Take Off, Young Ones Express, Young Ones & Co (i.s.m. Grupo Revolver) en de nieuwe producties Young Ones XL en Young Ones Girls Only!

De theaterproducties vinden plaats onder leiding van verschillende professionele theatermakers. Dit voorjaar zijn dit: Sarah Evers, Anne-Minke Meijer, Silas Neumann, Irene Kriek, Corien Feikens, Esther van Til en Jeroen Kriek.

The Young Ones
The Young Ones is een broeinest voor theatertalent en laat jonge makers, spelers, en vormgevers binnen een professioneel kader en begeleiding hun weg vinden in de podiumkunsten.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/01/21/the-young-ones-zoekt-acteertalent-van-6-tot-26-jaar/23856/