Gemeente nodigt u uit voor wijkdialoog Diezerpoort

Jij bent aan de Buurt ugWijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt namens de gemeente Zwolle alle bewoners van Dieze, Bagijneweide en de Indische Buurt uit voor de wijkdialoog Diezerpoort in theater The Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan 32.

Hoe blijft Diezerpoort een fijne wijk om in te wonen en in op te groeien? Wat kunnen we verbeteren? En wat kunnen we doen om elkaar te helpen? Misschien heeft u zelf ideeën of plannen voor de wijk. De gemeente gaat graag met u in gesprek. Kom dinsdag 17 februari 2015 naar de wijkdialoog, doe mee en bepaal mee wat er in uw buurt gebeurt.

Dit keer is er één bijeenkomst voor alle buurten van de Diezerpoort. Zo kan iedereen met elkaar meedenken. Samen zorgen we ervoor dat heel Diezerpoort een prettige wijk blijft. Tijdens de bijeenkomst worden ook de uitkomsten van het Buurt-voor-Buurt onderzoek 2014 bekend gemaakt en kunt u kennismaken met een aantal medewerkers van het Sociaal wijkteam.

wijkdialoog Diezerpoort uitnodiging.indd

Onderwerpen van deze bijeenkomst:

  • Ontmoetingsplekken in de buurt: wat is daarvoor nodig, wie doet mee en welke verbindingen kunnen we maken?
  • Iedereen doet mee! Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat zijn uw ervaringen en wat kan beter? En wat kan het Sociaal Wijkteam betekenen?
  • De gemeente wil het beheer en onderhoud van de openbare ruimte beter laten aansluiten bij de wensen en verwachtingen van wijkbewoners. Maar er moet ook bezuinigd worden. Welke keuzes maken we?
  • Opgroeien in de Diezerpoort. Wat is daarbij belangrijk? Bijvoorbeeld de school in de wijk, hulp bij het opvoeden, ondersteuning van pubers?

U bent vanaf 19:15 uur harte welkom in theater The Young Ones. De bijeenkomst begint om half acht, rond 22:00 uur sluiten we af. Graag tot ziens op 17 februari en neem vooral uw buren mee!

In de ‘Maand van de Buurt’ (28 januari t/m 5 maart 2015) vinden in alle Zwolse wijken weer wijkdialogen plaats. Bezoek www.zwolle.nl/jijbentaandebuurt voor meer informatie of als u de resultaten van het Buurt-voor-Buurt onderzoek wilt inzien.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/03/gemeente-nodigt-u-uit-voor-wijkdialoog-diezerpoort/24020/