Ierse folksessie bij atelier Anneke Wilbrink

Galerie Anneke Wilbrink TnIn de huiskamergalerie van Anneke Wilbrink aan de Brink 2 in Zwolle wordt zondagmiddag 15 februari een Ierse Sessie gehouden. Muzikanten en bezoekers zijn welkom van drie tot zes uur en de entree is gratis.

Anneke Wilbrink is een landelijk bekende kunstenaar. Naast haar galerie Sanaa in Utrecht en galerie Maurits van de Laar in Den Haag ontvangt ze op afspraak bezoek aan haar galerie in Bagijneweide, waar ook regelmatig culturele activiteiten plaatsvinden.

“De bedoeling van de sessie is dat los van alle stijlen er plek is voor de muzikant die zijn vrije ding wil doen. Ik leg ook wel de link met mijn eigen werk als ik zelf schilder mix ik ook van alles door elkaar! En voor dit soort evenementen is er in onze stad minder een podium te vinden, dus ik hoop op een goede middag!” aldus Anneke.

Folksession Anneke Wilbrink

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/09/ierse-folksessie-bij-atelier-anneke-wilbrink/24084/

1 reactie

    • joke van der wees on 15 februari 2015 at 10:27

    in mijn fb pagina wordt gemeld dat ik hierheen zou gaan. ik heb mijzelf echter niet aangemeld en had nooit eerder tot nu toe jullie fbpagina bekeken. Ik begrijp niet hoe deze melding op mijn fb pagina komt, ik heb inmiddels mijn ww gewijzigd. in meld u dit ter info.

Reacties zijn uitgeschakeld.