Kabelnetwerk in Het Noorden aangepast

CAI-contactpuntHet kabelnetwerk voor de 190 particuliere huizen in Het Noorden, die aangesloten zijn bij Vereniging CAS het Noorden, wordt aangepast om het geschikt te maken voor internet en telefonie.

In opdracht van de vereniging gaat de firma A.Hak Telecom vanaf deze week de woningen langs om het CAI-contactpunt te vervangen. Alle bewoners in de wijk hebben hierover een brief ontvangen.

Ook de woningen die op dit moment geen gebruik maken van het radio- en televisiesignaal van de vereniging, worden bezocht.

Zodra alle contactpunten in de woningen vervangen zijn, begint het graafwerk in de wijk. Op sommige plaatsen worden aanpassingen gedaan aan de bekabeling. Hierbij is het mogelijk dat het televisiesignaal korte tijd onderbroken wordt.

Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond is het mogelijk om diensten van Ziggo af te nemen, waaronder breedband internet, telefonie en aanvullende zenderpakketten.

Lees ook: Digitale revolutie in Het Noorden en Leden van kabelnetwerk kiezen nieuw bestuur

CAI-contactpunt

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/09/kabelnetwerk-in-het-noorden-aangepast/24089/