Rotonde Pannekoekendijk – Kamperpoortenbrug 16 februari dicht

Zwolle logo gemeente TnDe Pannenkoekendijk en Harm Smeengekade zijn onder meer onderdeel ven het wegennet rondom Diezerpoort. Nu worden daar uitgebreide wegwerkzaamheden gepland en daarom sluit maandag 16 februari de rotonde Pannekoekendijk – Harm Smeengekade één dag.

Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. De adviesroute voor het verkeer vanuit de Katerdijk en Burgemeester Roelenweg richting het centrum loopt via de Schuttevaerkade en Burgemeester Drijbersingel. De tijdelijke route voor het verkeer vanuit de Willemskade richting het centrum loopt via de Emmawijk en Eekwal.

kaartje-auto-16feb_1

De gemeente Zwolle start op maandag 2 maart 2015 met de uitvoering van het project Reconstructie Pannekoekendijk – Harm Smeengekade. Naar verwachting duurt de herinrichting tot medio september 2015. Tijdens de reconstructiewerkzaamheden is zowel de Pannekoekendijk als de Harm Smeengekade afgesloten voor al het verkeer.

Lees meer op zwolle.nl/pannekoekendijk.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/10/rotonde-pannekoekendijk-kamperpoortenbrug-16-februari-dicht/24107/