Muzikaal spektakel Rock The Family voor alle leeftijden

cdhoes-siteWat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondagmiddag samen genieten van heerlijke popmuziek? Bazz & Zep, Hippe Gasten en Poppodium Hedon slaan op zondag 22 februari de handen ineen met een muzikaal spektakel. De aanvang is kwart voor twee in de middag en de entree bedraagt € 11,50. De dag begint met een ontvangst door het Hedonteam waarbij iedereen een festivalpolisbandje krijgt en een welkomstdrankje.

In kleine groepen wordt er een rondleiding gegeven waarbij alles te zien is: het podium, de ruimtes voor de artiesten (backstage) en je kunt kennismaken met de mensen die achter de schermen werken (crew).

In de zaal staat de DJ klaar om het feest te beginnen: iedereen mag zijn favoriete liedje meenemen waar op gedanst en gefeest kan worden. Het eerste optreden is van Hippe Gasten, de aanvoerder binnen rockmuziek voor kinderen in Nederland.

Hippe Gasten web ab

Als afsluiter van deze middag verzorgen podiumdier Bazz en zijn zoon Zep een interactief programma waar alles wordt geleerd over popconcerten: kinderen en hun ouders zullen stagediven, pogoën, springen, luchtgitaar spelen en zelf live meespelen op het podium.

De familiedag Rock The Family geeft kinderen en ouders de kans om kennis te maken met alle facetten van de popmuziek en de mogelijkheid actief mee te doen. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Hedon Zwolle buitenkant

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/17/muzikaal-spektakel-rock-the-family-voor-alle-leeftijden/24191/