Nieuwe vrouwenclub komt bijeen in Het Noorden

Het Noorden TnMaria Hanekamp is initiatiefneemster voor het oprichten van een vrouwenclub in Dieze-West. Zelf was ze op zoek naar vrijwilligerswerk. Doordat ze zelf in deze buurt woont, weet Maria dat er vraag was naar zo’n vrouwengroep. Veel jonge moeders hebben behoefte er zo nu en dan even uit te kunnen breken.

De vrouwengroep biedt die mogelijkheid iedere dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Het Noorden, het gebouw bij de speeltuin aan de Ferdinand Bolstraat 2.

Maria heeft contact gezocht met Sayma Kuipers van Travers Welzijn en haar een voorstel gedaan. Dat werd positief ontvangen en met ondersteuning van Sayma kan de groep opstarten. De bedoeling is dat de avonden rust en ontspanning bieden, dat er gezelligheid is met elkaar, dat je er je contacten kunt onderhouden en nieuwe mensen kunt leren kennen en dat je er met elkaar ook activiteiten hebt die leuk zijn en soms nuttig tegelijk.

De eerste keer, op dinsdag 24 februari, is er een kaart- en spelletjesavond. Dan wordt een flink aantal nieuwe deelnemers verwacht. De week daarna (3 maart) maken de vrouwen paasversieringen en iedereen die dat wil mag ze mee naar huis nemen. Het is de bedoeling dat dergelijke thema’s met enige regelmaat terugkomen. Vrouwen uit de groep kunnen zelf ook een initiatief nemen voor een bepaalde activiteit.

Dus snak je naar een avond rust aan je hoofd of naar even iets anders dan zorgen, opletten en moederschap, weet dan dat je welkom bent op de dinsdagavond in Het Noorden. Aanmelding is niet noodzakelijk.

Het Noorden 2015-02-20-01

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2015/02/21/nieuwe-vrouwenclub-komt-bijeen-in-het-noorden/24241/